Previous slide
Next slide

PrimePet leverer et stort udvalg til hesten
- lige til døren

Blank, sund og skinnende pels er et af de sundhedstegn enhver hesteejer ønsker for sin hest. Heste er lige så forskellige som os mennesker, og det er derfor vigtigt, at fodersammensætningen passer til den enkelte hests race, temperament, helbred,  præstationsniveau etc.

PrimePet tilbyder et stort udvalg af kvalitetsfoder til både hobby- og konkurrenceheste.

Mindre besvær, mere nærvær!

Få unikke fordele med et PrimePet medlemskab

Vil du spare tid, slid og slæb i dyrehandlen/foderstoffen
og i stedet bruge tiden sammen med dine dyr?
 

 Vi har gjort alt forarbejdet og udvalgt kun de bedste foderleverandører på markedet. Med et PrimePet medlemskab giver vi 10% rabat (på alle ikke-nedsatte varer), mulighed for gratis fragt og du kan få foderet leveret med faste intervaller, direkte til hjemmet eller til stalden. 

Præcis som du ønsker det.

Hundefoder, udstyr og tilskud af højeste kvalitet

Hos PrimePet kan du altid finde hundefoder af den bedste kvalitet, uanset hvilken størrelse, alder eller race din hund er.

Kvalitet - også til kræsne katte

Hvor hunde ofte spiser alt hvad de kommer i nærheden af, kan katte være mere kræsne. De er ofte meget specifikke omkring både konsistens, lugt og smag, og tøver ikke med at afvise foderet, hvis ikke det passer katten.

Nærende foder af høj kvalitet og det rigtige kosttilskud giver din kat et langt, sundt og godt liv med masser af livskvalitet. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at katten får foder som den både kan lide og passer til dens ernæringsmæssige behov.

Fuglenes favoritter

Sviner fuglene med foderet i din have? Spiser de kun halvdelen og skubber resten på jorden? Måske du ikke har købt den rette frøblanding. Undersøgelser viser nemlig, at de danske småfugle trives bedst med foder baseret på frøblandinger uden ris og korn.

Vi har udvalgt en række af foderblandinger, som passer til de mange forskellige arter af vilde fugle i den danske fauna. Så kan du læne dig tilbage og nyde lyden af haven, der fyldes med fuglesang 🎶

en ansvarlig miljøpolitik Vi er glade for dyr
– og for naturen

Hos PrimePet vil vi gerne være med til at værne om naturen og det miljø, vi hver dag nyder sammen med vores dyr.

Derfor anvender vi blandt andet så vidt muligt miljøvenlig og genanvendelig emballage til vores forsendelser.